Пловдивска учителка приготвя лек с карфиол за предпазване от много болести, включително и най-страшната

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Пловдивска учителка приготвя лек с карфиол за предпазване от много болести, включително и най-страшната
9714
Пловдивска учителка приготвя лек с карфиол за предпазване от много болести, включително и най-страшната

Пловдивска учителка се предпазва от рак на гърдата и други видове на болестта със специална паста!

Мая Пелтекова преподава български език, но се е научила на народни методи за спасяване от опасни болести. В това число влиза и рак на гърдата, от който учителката винаги се е страхувала.

Тя съвсем целенасочено е проучила целия процес в развитието на заболяването и е достигнала до своя рецепта, която дори мисли скоро да патентова.

Става въпрос за паста с карфиол, пише „Живот без рак“. Мая споделя пред изданието, че е проучила внимателно свойствата на карфиола и след консултация с лекари е измислила рецепта, която все още я пази от рак на гърдата. Тя обаче твърди, че рецептата помага и срещу други разновидности на рака – на дебелото черво, маточната шийка, белия дроб, простатата и черния дроб. 

Паста с карфиол:

Съставки  

4 ч. ч. карфиол,

1/2 суп. лъж. екстра върджин зехтин,

1/2 суп. лъж. пресован чесън,

1 суп. лъж. лимонов сок (изцеден),

1/2 ч. лъж. лук на прах,

1/2 ч. лъж. чесън на прах,

половин ч. чаша прясно мляко,

4-5 скилидки чесън (пресен),

2 суп. лъж. органично олио,

3/4 ч. лъж. фина хималайска сол,

1/2 ч. лъж. черен пипер,

фетучини или спагети.

Приготвяне – Пълни се голяма тенджера с вода почти догоре и се оставя хубаво да заври. Карфиолът се измива добре и се пуска във врящата вода. Вари се 10 мин. до омекването му. През това време се слагат чеснови скилидки в намаслен тиган на слаб огън и се задушават до омекването им (без да станат кефяви).

После карфиолът се отделя и се слага в дълбок съд. Добавят се лимоновият сок, лученият и чесновият прах, маслото, млякото, солта, черният пипер и задушеният чесън. Разбива се всичко с миксер. След това се вари пастата (фетучини и спагети) и се изцежда обилно. Добавя се и сосът в тенджерата и се затопля на средно слаб огън.

Сервира се с малко магданоз или сирене. Учителката твърди, че ако това ястие присъства поне веднъж седмично в менюто на човек, той никога няма да бъде сполетян от гореизброените видове рак.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft