Прочут народен лечител даде рецепта за предпазване от рак до живот

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Лечение с билки
Прочут народен лечител даде рецепта за предпазване от рак до живот
64511
Прочут народен лечител даде рецепта за предпазване от рак до живот

Важна рецепта за предпазване от рак  дава упование на мнозина! Сергей Бару е народен лечител, който твърди, че така би могло да се победи не само тази болест!

„Най-ценното в чесъна е активната му съставка алицин. Тя обаче се образува само ако скилидките се нарежат или намачкат.

Тогава един ензим в чесъна превръща веществото алиин в безценния алицин.

Еднократно погълнат, той стига до червата и през стените им се усвоява от тялото.

Така че дъхът на чесън е сигнал за наличност на алицин в тялото и за обмяната му,“ – с тези думи известният руски знахар Сергей Бару само загатва пред в. „Живот без рак“ за страхотната си рецепта, намаляваща риска от рак с 44%. 

Предпазване от рак с еликсир от чесън

„За да накараш ензимът да действа, е необходимо да намачкаш, да накълцаш или да смелиш чесъна. Но не само! Необходимо е след това да го оставиш 5-10 минути, за да метаболизира алиинът. А много хора тутакси го ядат или сипват в манджата. По такъв начин алицинът не се образува. Щом минат 10-15 минути, чесънът се готви на слаб до умерен огън още 10-15 минути. Ако е повече, топлината разгражда алицина. Колкото по-дълго готвите чесъна, толкова повече хранителни вещества губите. След 45 минути на котлона от чесъна нищо не остава. А ако ще го използвате за цяр, най-добре го приемайте суров и дори поникнал.“ – споделя още Сергей Бару.

За пикантния му еликсир, с който се прави предпазване от рак, са нужни малък съд, нож, кана с капак, 2 ч. лъж. ябълков оцет, 2 смачкани много добре скилидки чесън, 2 ч. лъж. пресен сок от лимон, 1/4 ч. лъж. лимонена киселина, 3-4 см. пресен джинджифил (обелен и настърган), щипка лют пипер, 2 чаши вода.

Кипнете вода в малък съд и изключете котлона. Докато водата завира, накълцайте чесъна и го оставете „да си почине“ около 10 минути. Добавете съставките през цедка за чай или през рехав плат в каната. Долейте водата в нея и изчакайте 5 минути, като поразбърквате. Сервирайте веднага с мъничко мед.

Сергей Бару препоръчва еликсирът да се изпива изведнъж и така всеки ден за поне 2 седмици. След няколко месеца се повтаря и по този начин ракът отива все по-далеч от човека. При редовна употреба на напитката болестта става доживотен мираж за тялото.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft