Лесни рецепти за пудинг

вход през zajenata.bg
302317

Пудинг Кабинет

за една доза: 6-7 супени лъжици плодове от различни сладка, 8-10 бишкота, 300 мл мляко, 100 гр захар, 3 яйца, 1 водна чаша ром, 1 супена лъжица стафиди, 1 чаена лъжичка прясно масло.

 Отцедените от сиропа на сладкото плодове се накисват в рома, след което се отцеждат, нарязват се надребно и се смесват със стафидите и едро натрошените бишкоти. Сместа се изсипва в обилно намазана с масло малка форма, залива се със смес от млякото, захарта, разбитите яйца и няколко лъжици от рома и се вари на водна баня 45 минути на тих огън. Готовият пудинг се оставя да изстине до стайна температура и се обръща в подходящ поднос. Поднася се с винен сос, към който се прибавя остатъкът от рома.
Винен сос. Затоплят се 2 чаени чаши бяло вино и се подслаждат с 2 супени лъжици захар. Разбиват се 2 жълтъка и постепенно се прибавят към виното. Накрая се прибавя сокът от 1-2 портокала.

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft