Пълнена франзела с рибен пастет

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Пълнена франзела с рибен пастет
Пълнена франзела с рибен пастет
admin
Добавена от: admin
10540
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 бр. франзела
1 консерва риба (копърка, риба тон, може и друга)
125 г масло
200 г майонеза
1 малка глава лук
сол
лимонов сок

Франзелата се разрязва по дължина и се издълбава. Вътрешността се натрошава в дълбока купа. Към нея се прибавя настърганият лук и останалите продукти, и всичко се разбива с миксер. Пълнят се двете половинки на франзелата и се съединяват. Оставя се в хладилника да се стегне. Поднася се нарязана на филийки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft