Вкусни и бързи пърленки с топено сирене за събота и неделя

вход през zajenata.bg
302922

Пълнозърнести пърленки

Продукти:

3 ч.ч пълнозърнесто брашно

1 пакетче суха мая

1 ч.ч. топла вода

1 ч.л захар

1 ч.л сол

2 с.л зехтин

масло за намазване

200 г сирене за поръсване

чубрица на вкус

Приготвянe

Разтваряме маята в топлата вода.Добавяме солата ,захарта ,зехтина и брашното и замесваме тесто.Оставяме го да втаса.Късаме малки топки и разточваме на тънки правоъгълни форми. Печем пърленките на загрят грил тиган,който леко сме намазнили.Изпичаме ги и от двете страни.Мажем с масло всяка една ,само от едната страна/по топлата/ и поръсваме с чубричка и натрошено сирене.

1 2 3
4
5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft