Разтурена дроб сарма с агнешко - празнично меню за заслужили

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Разтурена дроб сарма с агнешко - празнично меню за заслужили
Разтурена дроб сарма с агнешко - празнично меню за заслужили
admin
Добавена от: admin
11074
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 агнешки комплектчерва, черен дроб, сърце
4-5 стръка пресен лук
2 стръка праз
50 гр. ориз
3 сварени яйца
4 сурови яйца
на вкус сол - сухи подправки (Вегета), черен пипер, чесън
връзка магданоз и няколко клонки копър

 Сварете агнешкия комплект с малко сол, но не го оставяйте да се свари напълно. 
Нарежете дреболиите на ситно и ги запържете за кратко. 
Запържете нарязаните лук и праз.
Сварете ориза ал-денте. 
Смесете всички съставки, добавете нарязаните магданоз и копър, подправките, разбъркайте, осолете на вкус, добавете черен пипер и суровите яйца. Разбъркайте. 
Във форма за печен поставете хартия за печене, изсипете 1/3 от получената смес, поставете отгоре сварените яйца, покрийте с останалата част от сместа. Поставете ястието във фурната да се запече. 
Оставете го да се охлади и извадете от формата. 
Сервирайте с кисело мляко или заквасена сметана. 
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft