Лесни рецепти за реване

вход през zajenata.bg
7656632

Реване по гръцки

5 бр. яйца
250 г масло
2 ч.ч. захар
2 ч.ч. грис
1 ч.ч. брашно
20 г бакпулвер (2 пакетчета)
2 ванилии
За сиропа:
3 ч.ч. захар

Разбиват се яйцата със захарта и постепенно се добавя всичко с леко бъркане. Изсипва се в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се изпече се оставя да изстине. Нарязва се на ромбове. Залива се с горещ сироп - 3 ч.ч. вода и 3 ч.ч. захар, които се варят до получаване на гъст сироп.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft