Лесни рецепти за реване

вход през zajenata.bg
7656947

Реване по турски

10 бр. яйца
150 г захар
1 ч.ч. брашно
За сиропа:
2 ч.ч. захар
3 и 1/2 ч.ч. вода
2 бр. ванилия
1/2 ч.л. канела
2 бр. карамфилчета

Белтъците се разбиват със захарта на сняг. След това внимателно се прибавят разбитите до бяло жълтъци. Към тази смес с бавно разбъркване се прибавя брашното. Пече се в тавичка с диаметър 26 см. на 180 С около 25 минути до леко покафеняване. Изважда се от фурната и се оставя да изстине. Сварява се сироп и изстиналото реване се полива с горещ сироп. Похлупва се, за да поеме сиропа. Поднася се със сметана.
 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft