Лесни рецепти за реване

вход през zajenata.bg
7656925

Реване Шехерезада

5 бр. яйца
15 с.л. захар
брашно - колкото поеме
За сиропа:
2 ч.ч. захар
2 ч.ч. вода

На леко загрят котлон се бъркат петте жълтъка с 5 с.л. захар до пълно разтопяване. Белтъците се разбиват на сняг, като накрая се прибавят 10 с.л. захар. В това време се включва фурната, в която е сложена тавата за изпичането на реването. Тавата е покрита с хартия за печене. Много внимателно се смесват жълтъците и белтъците, като се добавя постепенно пресятото брашно. Сместа се изсипва в тавичката и се пече 10 минути, като не се отваря фурната. През това време се сварява сиропът. Оставя се да изстине и с него се залива реването. Нарязва се на ромбове и се сервира.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft