15 Април 2014
40376
За подготовката на тази рецепта ще ви бъдат необходими черупки от две яйца , памук и лепенка . Загрейте фурната на 250 градуса и печете черупките половин час върху хартия за печене .
След като се охладят ги надробете добре, а най-добре би било да направите от тях прах. Съхранявайте го в сух, стъклен съд, който се затваря добре. Поставете обилно от праха върху всяка брадавица , покрийте с памук и залепете лепенка. Трябва да правите това 2-3 седмици, като веднъж на всеки три дни сменяте.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари