Рулца от печена чушка с рачешко

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Рулца от печена чушка с рачешко
Рулца от печена чушка с рачешко
admin
Добавена от: admin
2502
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 големи червени пиперки
115 гр. рачешко
1 с.л. каперси
1/3 чаша зехтин
2 с.л. винен оцет
1 ч.л. червен пипер
½ ч.л. сол

Загрейте фурната на горен реотан (или ако има функция за скара). Поставете чушките върху плоска тава и я сложете на най-горната скара във фурната. Изпечете чушките, като обръщате от всички страни на всеки 3-4 минути. Извадете и ги оставете да изстинат в покрит с капак съд.
Докато се охлаждат чушките, смесете рачешкото и каперсите в малка купа. В по-голяма купа разбъркайте оцета, пипера и солта. Бавно добавете с непрестанно разбиване зехтина.
След като чушките изстинат, обелете кожата. Нарежете чушките на половинки и махнете семето. Нарежете всяка половинка на 3 еднакви по размер ивици. Потопете всяка ивица в получения сос винегрет и прехвърлете върху дъска за рязане. Вземете 1 ч.л. от рачешката смес и я сложете в центъра на всяка ивица. Завийте чушката около плънката и забодете с клечка за зъби.
Поднесете хапките залети с допълнително количество от винегрета.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft