С тази плитка няма как да не съберете овациите на хората около вас, а вкусът на месото ще погали небцето ви

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
С тази плитка няма как да не съберете овациите на хората около вас, а вкусът на месото ще погали небцето ви
С тази плитка няма как да не съберете овациите на хората около вас, а вкусът на месото ще погали...
15760
С тази плитка няма как да не съберете овациите на хората около вас, а вкусът на месото ще погали небцето ви
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако се страхувате да изпечете голямо парче месо, пригответе го по този начин с чесън. Не се притеснявайте от снимката, защото дори едно дете може да се справи с тази рецепта. 

Какво ви трябва

Свинско филе-900гр

свинска мас-150 грама

чесън- 10 скилидки

Черен пипер

мащерка

босилек

червен пипер

риган

сол

Слънчогледово масло-200 ml

вода-50 ml

Червено вино-200 ml

Доматен сос-150 грама

 
 
 
 
 
  1. Вземете три парчета филе. Нарежете всяка на ленти. Но не до самия край: от едната страна, лентите трябва да бъдат свързани. да нарязате филе
  2. Комбинирайте подправките със слънчогледовото масло (100 ml). Намажете месото с получения сос.
  3.  Настържете чесъна. Когато подправяте месо в плитка, не забравяйте да добавите парченца бекон и чесън прасета от отпадъцисвинско месо
  4. Изсипете малко вода и слънчогледово масло в тавичката. Загрейте фурната до 200 ° C, и сложете месото да се пече в продължение на 50 минути. По време на готвене свинското месо трябва да се обърне и да се напоява с вино.как да печете месо
  5. Когато месото е почти готово, го намажете с доматен сос и го оставете във фурната още 5 минути.печено свинско месосвинско с чесън
 Можете да сервирате картофи. 
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft