Салата с лук и риба тон

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Салата с лук и риба тон
Салата с лук и риба тон
admin
Добавена от: admin
4753
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

100 г консервирана риба тон
4 глави червен лук
1 връзка репички
1 авокадо
50 гр. сурово кашу
5 лъжици олио
4 лъжици лимонов сок
сол
няколко листенца мента (босилек)

 Нарязваме почистените репички и лук на много тънки колелца, а рибата на парченца. Авокадото разполовяваме и обелваме, след което нарязваме на малки парченца. Разбъркваме продуктите, като добавяме и суровото кашу, подреждаме в чинийки и заливаме с лимонов сок, смесен със сол и олио. Отгоре по желание украсяваме с листенца мента или босилек.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft