Свински гърди рецепти

вход през zajenata.bg
287363

Свински гърди със зеле

свинско месо - около 500 г гърди
зеле - 1 голяма кисела зелка
домати - 2 цели от консерва
олио - 200 мл
червен пипер - 2 с.л.
зелева чорба - 200 г
сол
черен пипер
чубрица

Овкусете свинските ребра със сол и черен пипер и ги нарежете. Накълцайте киселото зеле, изстискайте го от сока и го объркайте със сол, черен и червен пипер и чубрица на вкус. В дълбока тенджера се редят зеле и ребра до изчерпване на количествата.

Отгоре залейте с намачканите домати, мазнината и зелевата чорба и малко топла вода, колкото да се покрие зелето. Похлупете и сложете да се вари 3 часа на умерен котлон. Може да изсипете всичко в намазнена тава, да покриете с фолио и да изпечете свинските ребра със зеле.  

1 2 3 4
5
6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft