Свински джобове с гъби и шунка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свински джобове с гъби и шунка
Свински джобове с гъби и шунка
admin
Добавена от: admin
48423
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

За 5 порции:
750 г свинско месо от филето
1 чаена чаша стерилизирани гъби
2 яйца
100 г шунка
1 глава кромид лук
50 г краве масло
черен пипер и сол на вкус

Месото се нарязва на 5 порционни парчета, всяко от които се начуква, като му се придава правоъгълна форма, и се поръсва със сол и черен пипер. В маслото се задушават до омекване дребно нарязаните лук и гъби. Към тях се прибавят шунката и едното твърдо сварено яйце, нарязани на дребни кубчета. След това сместа се разбърква с второто сурово яйце и се охлажда, разпределя се по равно върху едната половинка на парчетата от месото и се покрива с другата половина. Месото с пълнежа се забожда с метална игла или шишче и се пече в електрически тиган, на скара или във фурна. Поднася се топло с подходяща гарнитура.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft