Свински късчета с карфиол и кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свински късчета с карфиол и кашкавал
Свински късчета с карфиол и кашкавал
admin
Добавена от: admin
18712
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 гр. свинско месо за готвене
800 гр. карфиол
2-3 домата ( може и от консерва )
1 глава кромид лук
100 гр. кашкавал
5-6 резена бекон
олио
сол
черен пипер

Нарежете месото на порционни парчета и го задушете под капак с малко мазнина за 15 минути. Добавете сол и пипер на вкус и разбъркайте. В дълбок тиган запържете нарязаният на ситно лук. Добавете нарязаните на едро домати и запържете. Накрая сложете при тях и месото.
Запечете в загрята на 150 °C фурна за около 20 минути. Сварете карфиолът за 5-7 минути в подсолена вода. Отцедете в гевгир и го добавете към месото. Поръсете с настъргания кашкавал и ивички бекон и запечете за още 5-10 минути. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft