Свински пържоли с кисело зеле

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свински пържоли с кисело зеле
Свински пържоли с кисело зеле
admin
Добавена от: admin
143090
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кисела зелка
4-5 пържоли от свински врат
1 парче домашна наденица
1-2 с.л. олио
черен и червен пипер на вкус
дафинов лист
1 щипка кимион

Зелето се нарязва на ситно и част се слага на дъното на пръстен гювеч. Свинските пържоли се овкусяват с черен пипер, червен пипер и половината от тях се поставят върху зелето в гювеча. Прави се втори пласт от кисело зеле, който се покрива с поръсените с черен пипер и червен пипер останали пържоли. Върху местото се поставя кисело зеле и се нареждат нарязания домашен суджук (наденица). В пластовете кисело зеле се слагат и по 2-3 листенца дафинов лист. Налива се малко вода и ястието се покрива с 1-2 големи зелеви листа. Пече се около 2 часа във фурна на 180 градуса.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft