Лесни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински ребърца в меден сос
713721

Свински ребърца в меден сос

Продукти:

1 кг. свински ребра
3 гл. чесън

За соса:
100 мл. течен мед
2 ч.л червен пипер
4 с.л. Японски соев сос „LIGHT“
100 мл. бяло вино
100 мл. вода
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:

Ребрата се режат да парчета с големина по желание.  Престояват 30-40 минути в марината, направена с горепосочените продукти за соса. Подсушените ребърца се изпържват леко (без да загарят) в сгорещена мазнина и се нареждат в тавичка за печене.  В мазнината, в която са били досега, на слаб огън се пускат нарязаните на ситно глави чесън и марината, в която са били ребърцата. Бърка се енергично за няколко (2-3 минути) да се получи по-гъст сос, с който се заливат полуготовите ребърца. Пече се в загрята фурна за 10-15 минути до готовност.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft