Свинският гулаш на Джейми Оливър

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинският гулаш на Джейми Оливър
Свинският гулаш на Джейми Оливър
admin
Добавена от: admin
10474
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 кг свинско месо
2 глави лук, нарязани на полумесеци
2 люти чушки, ситно нарязани, без семки
2 супени лъжици червен пипер
2 супени лъжици смлян кимион
5 чушки (жълти, зелени, червени), нарязани на парчета
6 червени пиперки, печени и обелени
400 мл доматен сок
4 супени лъжици червен винен оцет

Фурната загрейте на 180 градуса. Разрежете месото на няколко места по диагонал. В тиган сложете малко олио да се загрее. В загрятото олио поставете месото да се запържи, само колкото да хване цвят от всички страни. Месото се поставя в тава за печене. Оставете тавата настрана и продължете с подготовката. В тигана, в който се е пържило месото, поставете лука да се запържи заедно с лютите чушлета и кимиона. Когато лукът омекне, поставете чушките, печените пиперки и доматите. Добавете и смления червен пипер, и разбъркайте. Оставете всичко да се задушава, като 15 минути преди края на готвенето добавете оцета. Тази смес разпределете върху месото, залейте с топла вода или бульон от кубче (месото трябва да бъде напълно покрито) и поставете да се пече в топла фурна около 2,5 до 3 часа. Сервирайте с варен ориз и малко заквасена сметана. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft