Свинско задушено по манастирски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинско задушено по манастирски
Свинско задушено по манастирски
admin
Добавена от: admin
201345
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

В тенджера се задушава месото, нарязано на порции, след това се изважда и в същата мазнина се задушават зеленчуците - лук, чушки, гъби, домати. Слага се 1 с.л. червен пипер и се налива вода. Прибавя се и месото и след като заври се слагат картофите и беконът, нарязани на кубчета, дафиновият лист и черен пипер на вкус. Когато месото уври, може да се сложи брашно, разтворено в студена вода. Накрая се добавят магданоз и копър, нарязани на ситно.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft