Свинско с гъби и бирен сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинско с гъби и бирен сос
Свинско с гъби и бирен сос
admin
Добавена от: admin
111021
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 свински котлета, с дебелина около 2 см
2 с.л. брашно
1 с.л. масло
1/2 ч.ч. нарязан пресен лук, само зелената част (може и същото количество кромид лук)
2 скилидки чесън, накълцани
225 гр гъби, нарязани
1/2 ч.л. мащерка
1 ч.ч. бира
сол
черен пипер

Леко набрашнете котлетите.
Разтопете маслото на средна температура в тиган с дебело дъно. Запържете пържолите набързо до златисто-кафяво и извадете от тигана.
В тигана прибавете лука, чесъна, гъбите и мащерката и сотирайте за около минута. Върнете пържоли, прибавете бирата и оставете да заври. Намалете температурата, покрийте с капак и оставете да се задушава за около 8-10 минути. Овкусете със сол и черен пипер.
Може да сервирате с пюре, ориз или пресни зеленчуци.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft