Свинско с ябълки

вход през zajenata.bg
Свинско с ябълки
admin
Добавена от: admin
8730
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

800 гр свинско месо, обезкостено
100 гр бекон
ябълки
1 глава лук
500-700 мл бульон от кубче
малко мащерка
малко настърган джинджифил
олио
малко сол, черен пипер

Обелете лука и го нарежете на парчета. В дълбок тиган загрейте малко олио и на умерен огън запържете лука и джинджифила. Бекона нарежете на не много дребни парчета и го добавете в тигана.
Свинското нарежете на парчета около 2-3 сантиметра. В тигана добавете месото, увеличете температурата и запържете, докато се зачерви добре от всички страни.
Ябълките обелете, нарежете на кубчета и ги добавете в тигана с месото. Подправете с мащерка, сол и черен пипер, и налейте бульона.
Покрийте тигана с капак и варете на умерен огън около един час. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft