Свинско яхния с праз

вход през zajenata.bg
Свинско яхния с праз
admin
Добавена от: admin
35725
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр нарязано на резени свинско филе
100 гр нарязан бекон
750 гр праз лук нарязан на резени - само бялата част
1 супена лъжица олио
225 мл пилешки бульон
сол
черен пипер

Загрейте мазнината в тенджера под налягане и прибавете бекона и свинското филе. Запържете до златисто. Прибавете праза, а след това - бульона. Подправете на вкус с черен пипер и сол. Затворете тенджерата под налягане с капака. Когато парата започне да излиза, намалете температурата и продължете готвенето около 10-15 минути. Когато готвенето приключи, освободете парата. Отворете тенджерата и сервирайте яхнията върху канапе от сварен ориз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft