Сладкиш Дунавски вълни с нежна розова пяна - много поетичен и още по-вкусен

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Сладкиш Дунавски вълни с нежна розова пяна - много поетичен и още по-вкусен
Сладкиш Дунавски вълни с нежна розова пяна - много поетичен и още по-вкусен
admin
Добавена от: admin
20146
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Комбинация от леко тръпчивия вкус на вишните, нежен пудинг ванилия и сладко разливащ се по небцето бял шоколад. Безподобно вкусен десерт!

Стъпка 1
Разбийте с миксер яйцата и захарта, постепенно добавете останалите съставки, освен какаото и лъжицата мляко. Две трети от сместа поставете в тава за печене с размер 20x30 cm, поръсена с брашно. В останалата част от сместа добавете какаото и млякото.

Стъпка 2
Черната смес изсипете бавно върху жълтата смес, като при това не е задължително да използвате лъжица. В сместа бавно притиснете вишните от компота. Печете около 30 минути на 180 градуса.

Стъпка 3
Разредете сока от компот с 400 мл вода, след което поставете в него захарта. Със сока пригответе пудинга, а щом се охлади, добавете разбития добре маргарин или масло.

Стъпка 4
След като се изпече блатът, намажете го с крема.

Стъпка 5
Разтопете на водна баня белия шоколад, добавете 4 супени лъжици олио/зехтин и залейте с глазурата сладкиша. Охладете добре и поднесете.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft