Солен кейк с кайма и гъби

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Солен кейк с кайма и гъби
Солен кейк с кайма и гъби
admin
Добавена от: admin
17337
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

В половината масло запържете леко гъбите нарязани на парчета и шунката на кубчета. Прибавете каймата, разбъркайте. Посолете и прибавете всички подправки. В останалото масло запържете до златисто брашното и прибавете млякото студено като разбърквате често, за да не се получат топчета. С така получения сос бешамел залейте каймата и разбъркайте добре. Намаслете хубаво форма за кекс и поръсете с галета изсипете месната смес и поръсете и от горе с галета. Запечете за около 15 минути в предварително загрята на 200 С фурна. Извадете оставете да почине за 2-3минути и го обърнете в тавичка, поръсете с настъргания кашкавал и върнете във фурната докато се получи коричка (2-5 минути).

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft