Сочен пай с дъх на лято - бърз и лесен

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Сочен пай с дъх на лято - бърз и лесен
Сочен пай с дъх на лято - бърз и лесен
admin
Добавена от: admin
11411
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

300 гр. шпецле (300 гр. брашно, 3 яйца, щипка сол, около 200 мл вода)
черен пипер
150 гр. настърган кашкавал
подправки на вкус 150 мл прясно мляко
100 мл сметана с неутрален вкус
4 яйца
250 гр. чери доматчета
 

Пригответе от продуктите смес за шпецле (домашна паста) и с помощта на едро ренде я настържете директно върху вряща вода. Варете, докато формичките изплуват на повърхността. 


Смесете млякото, яйцата, сметаната и 100 гр. кашкавал, и подправете на вкус. Намажете формата за печене с мазнина и изсипете вътре свареното шпецле. След това залейте с млечната смес.

Печете на 200 градуса около 10 минути. Покрийте с кръгчета кашкавал, поръсете останалия кашкавал и допечете до разтопяване на кашкавала (още 10-15 мин.).
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft