Спретвам я за половин час, а после й се наслаждаваме чак до обяд! Моята мързелива баничка е хит в...
4 Декември 2016
71323
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Лесна, вкусна, ароматна и за нула време - това е днешната баничка с много прясно сирене и билки .
меко сирене /прясно/
2 яйца
2 с.л. заквасена сметана
1/2 връзка копър
2 скиливдки чесън
Приготвяне:
- Размразете тестото, както е написано в инструкциите на опаковката.
- За да приготвите плънката, настържете сиренето, добавете яйцето и разбъркайте добре. Също така добавете чесъна, намачкан през преса, нарязания копър, сметаната и разбъркайте съставките.
- Разделете размразеното тестото на 2 части и разпределете върху една от тях слой пълнеж, така че по краищата да остане празно пространство от 1 см.
- Покрийте плънката с втората половина от тестото и хубаво ги съединете, притискайки краищата.
- Поставете баницата в тавата, предварително покрита с хартия за печене, и намажете с разбитото яйце.
- Пъхнете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 20 минути.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари