Студена пача по Странджански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Студена пача по Странджански
Студена пача по Странджански
admin
Добавена от: admin
37471
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Сварете телешкото и крачетата. След като заврат, пуснете в бульона целите моркови, нарязаната на едри парчета целина, черния пипер на зърна, бахара, дафиновия лист, сол. Когато месото се свари, отделете го от костите и го нарежете на късчета. Прецедете бульона. Нарежете морковите и целината на дребно, сложете ги на дъното на тавичка или форма за кекс, а върху тях наредете месото. Подправете бульона с чесън и оцет и внимателно залейте. Оставете пачата да се желира, след което внимателно обърнете формата върху плато и поднесете студена, нарязана на парчета. Отделно поднесете купичка с настърган хрян с оцет.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft