Ястия със сьомга

вход през zajenata.bg
439867

Сьомга на пара


Продукти:
3 парчета сьомга
1 бр. лимон
1 връзка копър
1 дафинов лист
2 скилидки чесън
черен пипер, сол
зелената част на един праз лук
За гарнитура:
1 бр. сварено яйце
2-3 бр. картофи
2 бр. моркови


Приготвяне:
Ястието се приготвя в съд за готвене на пара. В долната част, където се слага водата се поставя нарязаният праз. В горната част се нареждат сьомгата, отгоре смачканият чесън, без да се обелва, нарязаният на 4 лимон, дафинов лист и копър, като леко се посоляват. Вари се до омекване. Гарнира се с приготвените на пара картофи и моркови и вареното яйце. При сервирането яденето се полива със зехтин и поръсва с черен пипер.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
Вкусни ястия рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft