Тайната на сочните, крехки пилешки бутчета, топящи се в устата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тайната на сочните, крехки пилешки бутчета, топящи се в устата
Тайната на сочните, крехки пилешки бутчета, топящи се в устата
49108
Тайната на сочните, крехки пилешки бутчета, топящи се в устата
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

На първо място ги измийте и подсушете добре

Пилешките бутчета са една от най-вкусните части на пилето. Това е така, тъй като месото им не е така сухо, както при гърдите, приготвят се бързо и лесно, пише gotvach.bg.

Как обаче да си приготвим вкусни пилешки бутчета? На първо място ги измийте и подсушете добре.

След това бихте могли да пристъпите към готвенето им.

Възможно е да ги изпечете самостоятелно, като ги поднесете с гарнитура по избор. За да са по-крехки бутчетата, може леко да ги сварите предварително, но това не е задължително условие за готвенето им. Без значение дали ще ги печете самостоятелно, или в комбинация с картофи, зеле, ориз и др. може да ги намажете всяко бутче с малко масло, за да се получи вкусна хрупкава коричка.

Печете бутчетата в предварително загрята умерена фурна – най-добре на 180 градуса, за да не се изпичат твърде бързо и да не загорят. Овкусявйте бутчетата с подправки по избор – черен пипер, червен пипер, поръсете ги накрая с пресен магданоз. Експериментирайте според вкуса си. Голямо предимство на пилешките бутчета, тъй като месото им е крехко, е че не е необходимо да ги мариновате предварително, защото и без това ще станат вкусни.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft