Телешки пържоли с лук

вход през zajenata.bg
Телешки пържоли с лук
admin
Добавена от: admin
17029
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг телешки пържоли 
3 глави лук 
4 скилидки чесън 
1 с.л. Вегета 
1 ч.л. черен пипер 
300 мл. червено вино 
3-4 с.л. брашно 
100 мл. олио
2 с.л. горчица 
1 с.л. сухи подправки на вкус 
2 с.л. едра сол за да стане крехко месото 
1 с.л. червен пипер

Начукайте добре пържолите с чук за пържоли, намажете ги с едра сол, горчица и малко олио. Оставете да престоят на студено поне един час. Всяка пържола оваляйте в брашно и запържете в олио, докато се зачерви от двете страни. Извадете пържолите, а в останалата от тях мазнина задушете лука, след това добавете и чесъна. Махнете от огъня и добавете червения пипер, подправките, Вегетата и черния пипер. Върнете на котлона и върху лука подредете пържолите. Прибавете виното и оставете ястието да ври на слаб огън, докато изври течността. Поднесете с картофено пюре и свежа салата.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft