Лесни рецепти за пудинг

вход през zajenata.bg
302366

Тиролски пудинг

за една доза: 1/2 пакетче прясно масло, 60 гр пудра захар, 6 яйца, 60 гр бадеми, 80 гр шоколад за готвене - кувертюр.

 Маслото, захарта и жълтъците се разбиват на пяна, след което се прибавят разстопеният на водна баня шоколад, дребно нарязаните бадеми и разбитите на сняг белтъци. Сместа се изсипва в намазана с масло форма и се вари на водна баня 45 минути. Готовият пудинг се оставя да изстине до стайна температура, слага се в подходяща чиния и се гарнира с разбита сметана и шоколадови бонбони. Поднася се с бисквити или бишкоти.

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft