Толкова нежен, че като го опитах за първи път, сякаш се издигнах над земята!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Толкова нежен, че като го опитах за първи път, сякаш се издигнах над земята!
Толкова нежен, че като го опитах за първи път, сякаш се издигнах над земята!
150727
Толкова нежен, че като го опитах за първи път, сякаш се издигнах над земята!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Е, класика! Ябълки с извара - това е не само вкусно, но и много полезно!

Вкусът не може да се сравни с нищо, просто трябва да се опита!

Съставки:

извара - 250 грама;
яйца - 2 броя;
захар - 3 супени лъжици;
сол - щипка;
заквасена сметана - 0,5 чаши;
брашно - 3 супени лъжици.

Пълнеж:

ябълки - 2 броя;
масло - 2 супени лъжици;
захар - 1 супена лъжица.

Приготвяне:

  • Ябълките се почистват и нарязват на филийки.
  • Вземете дълбок съд, в който можете да печете. Сложете на огъня, добавете маслото и запържете ябълките в него, поръсени със захар. До 4 минути от всяка страна.
  • Прибавете изварата към тестото, добавете захарта и яйцата, добавете сметаната и брашното, разбъркайте добре. Бакпулвер за тази рецепта не е необходим!
  • Сложете тестото върху ябълките за една минута и задръжте на огъня.
  • След това поставете пая в предварително загрята на 200 ° С фурна и печете до готовност.
  • Сервирайте, когато изстине. И бъдете подготвени за факта, че утре няма да ви остане и една хапка! Наистина е много вкусно!

Бон апети!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft