Торта Бял остров

вход през zajenata.bg
Торта Бял остров
admin
Добавена от: admin
16906
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

40 броя бисквити/бишкоти

1 пудинг ванилия

1 пудинг шоколад

250 гр масло

прясно мляко, колкото е необходимо за пудинга + още 100-200 мл за потапяне на бисквитите

захар, колкото е посочено на опаковката от пудинга

1 пакетче ванилия

2 големи или 3 малки банани

2 пакетчета суха сметана

Маслото извадете от хладилника да омекне. Сварете двата пудинга според инструкциите на опаковката. Оставете ги да изстинат и от време на време ги разбърквайте, за да не се образува коричка на повърхността. След като изстинат, във всеки добавите по 125 гр меко масло. Трябва добре да разбъркате двата крема. В хладкото мляко разтворете едно пакетче ванилия. Вътре потапяйте бисквитите, но не ги дръжте дълго, след което ги подредете 4 × 4 в подходяща чиния. Първо намажете с шоколадов крем, след това отново поставете ред бисквити (този път 3 × 4). Следва пласт от крема ванилия, част от нарязаните банани, крем ванилия и бисквити (2 × 4). След това крем от шоколад, банани, крем от шоколад и бисквити (1 × 4). Цялата торта намажете с останалата част от крема. Поставете в хладилник, за да се стегне. След два часа разбийте сметаната и с нея доукрасете тортата.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft