У нас вече не правя спагетите по традиционен начин, а по тази новаторска и супер вкусна рецепта, която ме накара да ги заобичам

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
У нас вече не правя спагетите по традиционен начин, а по тази новаторска и супер вкусна рецепта, която ме накара да ги заобичам
У нас вече не правя спагетите по традиционен начин, а по тази новаторска и супер вкусна рецепта,...
25280
У нас вече не правя спагетите по традиционен начин, а по тази новаторска и супер вкусна рецепта, която ме накара да ги заобичам
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:


400 грама спагети
400 грама кайма смес
1 голям морков
1 глава стар лук
2 сладки чушки (може замразени и нарязани)
3 супени лъжици олио
сол, магданоз, черен пипер, копър
3 супени лъжици кетчуп
75 грама кашкавал

Начин на приготвяне:


Лука и чушките нарежете ситно, моркова настържете.

Сгорещете олиото и в него изпържете каймата, като разбърквате.

След това към нея добавете зеленчуците, подправете със сол и смлян черен пипер, разбъркайте и века всичко се задушава в продължение на 10 минути. Тогава поставете кетчупа, отново разбъркайте и след 1-2 минути плънката е готова.

Сварете спагетите според инструкциите, посочени върху опаковката, и с помощта на вилица оформете гнезда от тях в тава.

Във всяко сложете по 2 супени лъжици от каймата, поръсете с настърган кашкавал и ситно накълцани зелени подправки.

Поставете съда във фурната, която преди това сте сгорещили на 200 градуса.

За около 10-15 минути кашкавалът ще се разтопи и може да поднесете ястието.


Добър апетит!

 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft