Умирам направо за тази разядка, а как върви намазана на хлебче, оле оле лигите ми потекоха направо!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Умирам направо за тази разядка, а как върви намазана на хлебче, оле оле лигите ми потекоха направо!
Умирам направо за тази разядка, а как върви намазана на хлебче, оле оле лигите ми потекоха направо!
16754
Умирам направо за тази разядка, а как върви намазана на хлебче, оле оле лигите ми потекоха направо!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Такава разядка с печени чушки бихте могли да се приготвя целогодишно. Достатъчно е да имате червени печени чушки.

Без значение е дали са прясно изпечени, от буркан или замразени. Правила съм и със зелени чушки, но вкусът не ми допада. Червените чушки имат специфична сладост и с тях разядката е страхотна.

 

Необходими продукти за разядка с печени чушки:

Около 10-12 печени и обелени червени чушки (може и повече), 200 гр. сирене, 30 мл. олио, 3-4 скилидки чесън, сол (ако има нужда).

Приготвяне: в случай, че използвате замразени чушки, необходимо е да ги оставите предварително да се размразят. Чушките се нарязват на едри парчета и се слагат в дълбока купа. Към тях добавяте натрошеното сирене, обеленият чесън и олиото.

Пасирате продуктите до пълна гладкост. Опитвате и ако има нужда добавяте сол.

Към тази разядка с печени чушки може да добавите и ситно нарязан пресен магданоз.
Направете си ако имате време домашен хляб или питка и се насладете на вкусът и. Може да се маже и на филия

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft