Хлебни кнедли по тиролски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Хлебни кнедли по тиролски
Хлебни кнедли по тиролски
admin
Добавена от: admin
11400
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

½ отлежала франзела, нарязана на малки кубчета
300 г пушен свински врат, нарязан на дребни кубчета
1 малка глава лук, нарязана на ситно
1 с. л. нарязан магданоз
5 с. л. брашно
2 ч. л. MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука
2 яйца
200 мл прясно мляко
черен пипер на вкус

за гарнитура:
400 г кисело зеле
2 с. л. зехтин
черен пипер на вкус
1 стрита люта суха червена чушка

Пушеният врат и лукът се запържват в тиган с малко мазнина, докато се зачервят. Прибавят се хлябът и магданозът. Бъркат се няколко минути на огъня. След което се оставят да изстинат.
Разбиват се яйцата с млякото и 1 ч.л. MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука.
С яйчната смес се залива хлебната смес и се поръсва с брашното. Всичко се омесва и се оставя да почине 10 мин.
През това време се слагат да заврят 3 л вода с 1 ч.л. MAGGI Вълшебен вкус 10 зеленчука. От готовото "тесто" се правят 12 топки, които се пускат във вряща вода.
Кнедлите врят 15 мин. и се изваждат с решетеста лъжица. Сервират се със задушеното в зехтина кисело зеле, подправено с лютата чушка и черен пипер на вкус.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft