Чаках важни гости, страх ме беше да не се изложа! Е, благодарение на тези съвети масата ми беше...
27 Август 2016
52991
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Да знае как се слага маса трябва да знае не само перфектната домакиня. Дори и за ерген е полезно да знае как се подреждат чиниите на масата - така в подходящия момент може да направи нужното впечатление!
За да не се чувствате вече никога неловко, днес ще ви покажем как правилно да подредите всички чинии, вилички, лъжички - от най-малката до най-голямата.
Мястото на всички прибори за хранене
- Гореща чиния.
- Чиния за предястия.
- Чиния за хляб.
- Вилица за предястия.
- Вилица за риба.
- Трапезна вилица.
- Трапезен нож.
- Нож за риба.
- Нож за предястия.
- Супена лъжица.
- Нож за масло.
- Десертна лъжица.
- Десертна вилица.
- Чаша за вода.
- Чаша за бяло вино.
- Чаша за червено вино.
Сега можете да сте сигурни, че никога няма да объркате вилицата за риба и десертната вилица! Следващия път ще шашнете гостите си!
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари