Чевапчичи - сръбски кебапчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Чевапчичи - сръбски кебапчета
Чевапчичи - сръбски кебапчета
admin
Добавена от: admin
14028
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Каймата се поставя в дълбока купа, добавят се червения и черния пипер, кимиона, олиото, бакпулвера, газираната вода и сол. В кухненски робот се смилат червения лук и чесъна, и се добавят към каймата. Каймата се меси около 20 минути и се оставя за 30 минути в хладилник. Оформят се кебапчета, с дължина 10 см и дебелина около 1.5 см. Готовите кебапчета се оставят да пренощуват в хладилник, покрити с прозрачно фолио. Пекат се на силно загрята и добре намазнена скара.

* По желание се добавя лют червен пипер в каймата.
* Кебапчетата се пекат за кратко, за да се запази сочността им. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft