Реване рецепти

вход през zajenata.bg
442370

Шипково реване с грис

8 яйца, 8 супени лъжици грис, 100 г сметана, 2 супени лъжици захар, мармалад от шипки. За сиропа: 500 г захар, 3 чаши вода
 

Приготвяне:
Яйцата се разбиват на гъста пяна. Малко по малко към тях се прибавя грисът. Получената смес се излива в намазана с масло формичка и се пече в умерена фурна. От захарта и водата се сварява сироп и реването се залива с него. Захлупва се, за да се задуши. Щом сиропът попие, реването се изважда от формичката и се слага върху чиния. Отгоре се намазва с мармалад от шипки и върху него се шприцова разбитата със захарта сметана .

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft