Лесни рецепти за пирожки

вход през zajenata.bg
730606

Шоколадови пирожки

500 г бутер тесто
100-150 г бял шоколад
1 бр. едър банан
пудра захар

Тестото за размразява и се разточва леко. Нарязва се на квадрати. Банана се нарязва на кръгчета, а шоколада се начупва. Във всеки квадрат се слагат парче банан и по 1-2 парчета шоколад. Краищата се намазват с вода, прихлупват се и се притискат добре. Пържат се в повече мазнина до готовност, след което се изваждат върху кухненска хартия. Поръсват се пудра захар и се поднасят.

В пудрата захар може да се добави и ванилия, а може да се сложи и кафяв шоколад. Всъщност много варианти има, но това е оригиналната рецепта. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft