Ягодов пай с кисело мляко

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Ягодов пай с кисело мляко
Ягодов пай с кисело мляко
admin
Добавена от: admin
7395
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 1/2 чаши пресни (или замразени) ягоди, нарязани
1 бр. готова коричка за пай (замразено тесто)
1 чаша захар
1/3 чаша брашно
1/8 ч.л. сол
2 яйца
1/2 чаша кисело мляко
за топинга:
1/2 чаша захар
1/2 чаша брашно
1/4 чаша масло
1/4 чаша ситно нарязани орехи

Сложете ягодите в покритата с тестото за пай формичка. в купа смесете захарта, брашното, яйцата и киселото мляко. Излейте върху ягодите. Топинг: в друга купа смесете брашното и захарта. Прибавете студеното масло, като режете с нож сместа, докато се образуват трохи. Добавете и орехите. разпределете върху плънката. Изпечете пая на загрята на 180 градуса фурна около 55-60 минути. Покрийте ръбчетата на пая с фолио, ако започнат да загарят.
Поднесете пая поръсен с пудра захар. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft