Яйца по италиански в гювече - перфектната лека вечеря за чаша бяло вино!

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Яйца по италиански в гювече - перфектната лека вечеря за чаша бяло вино!
Яйца по италиански в гювече - перфектната лека вечеря за чаша бяло вино!
admin
Добавена от: admin
31203
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Ето ви една рецепта за яйца, които се приготвят за нула време, докато вършите къщната работа или готвите друго ястие. С пресен пълнозърнест хляб, пресни зеленчуци и малко вино тези яйца в гювече са перфектната лека вечеря!

Намажете две гювечета с масло или олио. Във всяко изсипете 2 супени лъжици сос Маринара  (или друг доматен сос).

яйца по италиански

Върху соса счупете едно яйце. Поръсете с настъргана Моцарела.

яйца по италиански 1

Печете гювечетата в продължение на петнадесет минути на 200 ° С, докато сиренето се зачерви, а белтъкът стегне.

яйца по италиански 2

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft