Яхния от грах с наденица

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Яхния от грах с наденица
Яхния от грах с наденица
admin
Добавена от: admin
35060
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

700 г консервиран грах
сол и черен пипер на вкус
1/4 връзка копър
2 с. л. брашно
2 домата
3 скилидки чесън
3 с. л. олио
1 ч. л. червен пипер
1 морков
1 глава лук
2 наденици
стръкове копър за украса  

Лукът и морковът се режат на кубчета и се запържват в олиото за 2 минути. Добавят се чесънът, нарязан на шайби, сол, черен пипер, червеният пипер и наситненият копър.

Слагат се грахът и доматите, нарязани на кубчета, и се наливат около 500 мл вода.

Всичко се вари 25 минути на слаб огън, докато зеленчуците станат готови. Ако е нужно, се долива още вода и се оставя да ври до готовност. Брашното се размива с 2–3 с. л. вода и се добавя, за да се сгъсти сместа.

Наденицата се нарязва на шайби, запича се на тиган и се добавя към граха.

Ястието се сервира украсено с копър.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft