Яхния от свински сърца

вход през zajenata.bg
Яхния от свински сърца
admin
Добавена от: admin
45804
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 бр.свински сърца
2-3 глави лук
200 гр. гъби
1/2 чаша червено вино
чубрица
черен пипер
сол
магданоз

за гарнитура - сварен ориз 

Сърцата се измиват добре под течаща вода и се нарязват на кубчета (2х2 см), като се отстраняват всички жилки и мазнини. В тиган се сгорещяват няколко лъжици олио и се слагат нарязаните сърца да се пържат. Задушават се на среден огън, докато изври всичкият сок, който пуснат. Лукът и гъбите се нарязват на едро и се добавят при вече леко запържените сърца. След като омекнат, ястието се подправя с чубрица, пипер и сол, и се залива с виното. Оставя се за минутка да поври, а след това огънят се намалява и съдът се похлупва с капак. Достатъчни са 15 минути гозбата да покъкри и е готово. Наръсва се обилно с нарязан магданоз. Поднася се върху канапе от сварен бял ориз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft