Рецепти за трапезата на Гергьовден

вход през zajenata.bg
48919

Агнешко със спанак

Месото се нарязва на малки парченца, които се запържват в масло. Зачервява се с червен пипер и се прибавят 1-2 кафеени лъжички брашно. Залива се с вода да се покрие и се оставя да ври на тих огън. През това време се опържват няколко стръка зелен лук, добавя се доматен сос и се прибавят към месото. Когато то се свари, се слагат и нарязаният спанак, джоджен, магданоз и черен пипер. По същия начин може да се приготви и със зелен боб и бакла.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft