Лесни и вкусни рецепти с кайма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Вкусни домати пълнени с кайма и гъби
186872

Вкусни домати пълнени с кайма и гъби

Продукти:
За 4 порции:
4 големи домата
около 150 г кайма смес
1 глава лук
3-4 гъби печурки
около 60 г кашкавал
магданоз
сол
черен пипер
Приготвяне:
Запържете каймата като я разбърквате, за да се запържи на малки късчета. 
Добавете почистените и нарязани на ситно гъби, лук, магданоз. Бъркайте. 
Добавете сол и черен пипер на вкус и свалете от огъня. 
На всеки домат махнете горната част и почистете вътрешността с лъжица, така че да се оформи гнездо. Напълнете с каймата четирите домата, като разпределите равномерно. Поръсете с кашкавал. 
Запечете в силна фурна за около 10-12 минути. 
Поднесете доматите като предястие или като основно ястие, придружени от картофено пюре например, или свежа салата. 
Добър апетит!

 

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft