Задушена пъстърва със зеленчуци

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Задушена пъстърва със зеленчуци
Задушена пъстърва със зеленчуци
admin
Добавена от: admin
20759
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пъстървата се намазва леко със зехтин, поръсва се с малко сол и се завива в алуминиево фолио. Филенцата се запичат за 15-20 минути на 200 градуса. През това време зеленчуците се нарязват на дребни парченца. Лукът и чесънът се запържват в малко зехтин, добавят се чушката, морковът, тиквичката и най-накрая - доматите. Ястието се посолява на вкус и се оставя да се задуши до омекване на зеленчуците. Към края се добавя запечената пъстърва и се задушава леко със със зеленчуците, колкото да се затопли. Ястието се поръсва с нарязан копър, магданоз и прясно смлян черен пипер. Поднася се с гарнитура от сварен ориз или картофено пюре.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft