Вкусни пролетни ястия със спанак за събота

вход през zajenata.bg
198214

Омлет от спанак и шунка

Продукти:
200 г замразен спанак
4 яйца
4 лъжици сметана
40 г масло
300 г шунка (или пушено месо)
черен пипер
сол.

Поставяме замразения спанак в сгорещено масло и пържим така, че част от течността да се изпари. Посоляваме, поръсваме черен пипер, прибавяме яйцата и 2 лъжици сметана, изсипваме сместа в голям, намазан с масло тиган и изпържваме. Разрязваме омлета на две половини. Едната половина поръсваме със ситно нарязана шунка (или пушено месо), покриваме с втората половина, отново поръсваме ситно нарязана шунка (или пушено месо), разбъркана с останалата сметана, разрязваме на 4 части и поднасяме веднага.

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft