Идеи за бърза вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки гърди по креолски
628545

Пилешки гърди по креолски

3 броя пилешки гърди
1 щипка мащерка
1 яйце
1 скилидка чесън
2 - 3 клонки магданоз
олио за пържене
царевично брашно за паниране
Използвани рецепти:

Креолски сос
Приготвяне:

• Скилидка чесън се накълцва, както и магданоза.
• Обърква се с яйцето и се добавя ситно нарязана мащерка.
• Гърдите се овалват в царевичното брашно, после в яйцето.
• Пържат се на среден огън за около 8 минути.
• Разпределят се по чинии и се заливат със соса.
• Пилешките гърди с креолски сос се поднасят веднага.

КРЕОЛСКИ СОС

1 яйце
120-150 мл олио
1-2 с. л. лимонов сок
праз колкото орех
1 с. л. горчица
1 ч. л. настърган хрян
1/2 ч. л. Уорчестърски сос
1- 2 листа целина
1/4 ч. л. гранулиран чесън
сол и бял пипер

• Всички продукти се поставят в блендер.
• Креолският сос се разбива до еднородна смес.

1 2 3 4
5
6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft